لطفا جهت دریافت فایل هدیه این محصول ایمیل یا شماره تلفن خود را وارد کنید
توضیحات

18 خواص عالی و فوق العاده روغن کرچک


روغن کرچک روغن گیاهی است که کاربرد زیادی دارد، از لوازم آرایشی تا کاربردهای درمانی و طبی معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می کنند ولی همان گونه که در زیر هم توضیح خواهیم داد این روغن فواید زیادی برای پوست و مو دارد. با پرچم همراه باشید تا بیشتر راجب روغن کرچک بدانید.

روغن کرچک (Castor oil) دارای خواص گوناگونی است که به عنوان یکی از درمان های خانگی مورد توجه عموم افراد است. این روغن با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر، خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصاً پوست صورت می کند. گفته می شود روغن کرچک، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد. کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می روند، مانند پسوریازیس و آکنه.

روغن کرچک از روغن های فوق العاده مفید است که از دیرباز برای درمان انواع اختلالات و بیماری های پوستی استفاده شده است. روغن کرچک از دانه های گیاه کرچک به دست می آید. از جمله خواص روغن کرچک می توان به درمان انواع درد و عفونت قارچی، میگرن، آکنه و جوش، کاهش چین و چروک و سیاهی دور چشم، زایمان راحت و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.




خواص روغن کرچک

روغن کرچک از روغن های فوق العاده مفید است که از دیرباز برای درمان انواع اختلالات و بیماری های پوستی استفاده شده است



روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بی‌نظیری است. ۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع‌نشده هستند تشکیل یافته‌است. روغن کرچک از دانه های کرچک که گیاهی بوته ای است و بیشتر در هند می روید، گرفته می شود. روغنی که سال ها جزو درمان های خانگی مادرها و مادربزرگ ها بوده و شاید این روزها کمی فراموش شده است.

سم ریسین، از فراورده‌های جانبی است که ضمن تهیهٔ روغن کرچک به دست می‌آید. تنها یک درصد از روغن کرچک تولید شده در سراسر جهان را صرف مصارف دارویی یا تولید فراورده‌های مفید برای سلامتی می‌کنند. از روغن کرچک برای درمان یبوست و همچنین، به عنوان مادهٔ استفراغ آور استفاده می‌شود (در مواردی که لازم است فرد استفراغ نموده و محتویات معده خود را به هر دلیل تخلیه نماید). مصرف زیاد روغن کرچک در زنان باردار می‌تواند سبب زایمان زودرس در آنها شود.

 البته مصرف بسیار زیاد آن (مثلاً یک بطری روغن) می‌تواند کشنده باشد. روغن کرچک بد بو و بد مزه است و از این رو مشهور است. گیاه کرچک کرچک ها گیاهانی یک پایه بوده و روی گل آذین خوشه، به رنگ سبز و در بعضی از انواع گلهای یک پایه قرمز بدون گلبرگ. گلهای نر به رنگ زرد مایل به سبز با پرچم خامه ای و روغن دار برجسته در خوشه ای تخم مرغی شکل به طول حداکثر 15 سانتی متر. گلهای ماده، در قسمت فوقانی خوشه به رنگ قرمز و برجسته قرار گرفته اند.


میوه کرچک به صورت کپسول کروی و خاردار متمایل به سبز (یا قرمز-ارغوانی) می باشد که در هنگام رسیدن سخت و شکننده می شود و دانه ها به شکل بیضوی پهن و و به شکل دانه های لوبیا و دارای پوسته براقی می باشند. که درون آنها یک مغز کرم یا سفید بسیار روغنی قرار دارد.

 دانه گیاه متمایل به رنگ قهوه ای و تا حد زیادی سمی بوده، ریسین یک پروتئین بسیار سمی است که در دانه های کرچک وجود دارد. پوست این دانه ها حاوی این سم است که یکی از کشنده ترین سموم طبیعی دنیا است.

 دانه های کرچک دارای یک زائده زگیل مانند به نام Caruncle هستند، که نوعی از Elaiosome است. ترویج و پراکندگی دانه های Caruncle توسط مورچه ها صورت می پذیرد. خواص روغن کرچک فواید روغن گرچک برای پوست از بین برنده آکنه چگونه استفاده کنیم؟ یک پارچه تمیز را در آب گرم فرو ببرید و صورت خودرا بشویید . روغن گرچک را به کف دست خود بریزید و به آرامی پوست را بمدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مالش دهید. . برای نتیجه سریع این را دوباردرروز یک بار در صبح و یکبار در شب انجام دهید صورت را صاف و چین و چروکش را از بین میبرد ازجمله این دانه‌های پرخاصیت، کرچک است که ظاهری ریز و معمولی، اما باطنی شگرف و بی‌نهایت دارد.

 گیاه کرچک با گنجاندن ده‌ها خاصیت بسیار مفید در دل خود در زمره یکی از پرخاصیت‌ترین دانه‌های نباتی قرار دارد و بیش از خواص درمانی و دارویی، می‌تواند نقش بسیار مهمی در زیبایی ایفا کند. به موارد استفاده آن توجه کنید. لب‌های زیبا دوست دارید لب‌هایی لطیف و برجسته داشته باشید؟ چاره کار در استفاده از روغن کرچک است. هر شب پیش از خوابیدن کمی روغن کرچک به لب‌هایتان بزنید تا به پوست این قسمت آبرسانی کند و به آن ظاهری زیبا ببخشد. 

همچنین می‌توانید صبح اول وقت آن را به لب‌هایتان بزنید. روغن کرچک گزینه به مراتب بهتری از محصولات گرانقیمت برای لب‌هاست. ابروهای پرپشت بیشتر خانم‌ها از کم‌پشتی ابروهایشان می‌نالند و احساس می‌کنند تیرگی لازم را ندارد. پیشنهاد می‌کنیم هر شب پیش از خواب کمی روغن کرچک به ابروهایتان بزنید تا در مدت زمانی کوتاه شاهد نتیجه فوق‌العاده‌اش باشید. 

لایه‌برداری هیچ می‌دانستید روغن کرچک از بهترین لایه‌بردارهای پوست است؟ به کمک روغن کرچک می‌توانید بهترین پوست را به چهره خود هدیه کنید. کافی است کمی روغن کرچک به یک تکه پنبه بزنید و آن را به همه جای صورت‌تان بمالید تا قشر پوست مرده رفع و پوست‌تان عاری از هر نوع چین و چروک شود. روغن کرچک همچنین خلل و فرج پوست را پر می‌کند و موجب یکدست شدن پوست می‌شود. پس از آن که ماساژ دادن تکمیل شد، صورت‌تان را با آب سرد یا ولرم بشویید. 

 

18 خاصیت عالی روغن کرچک 

1_ تمیز کننده پوست :

روغن کرچک یک پاک کننده طبیعی است که برخلاف پاک کننده های تجاری که ممکن است باعث خشکی پوست شوند، جوش را از بین برده و پوست را نرم و مرطوب می کند. مقداری زیادی روغن کرچک را روی کف دست قرار داده و به هم بمالید تا گرم شود، سپس با حرکات آهسته روی پوست صورت مالش دهید. پارچه تمیزی را در آب گرم فرو برده و روی پوست قرار دهید. هنگامی که پوست خنک شد آن را پاک کرده و با آب داغ بشویید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا پوست کاملا تمیز شود.  دقت کنید در مراحل آخر پوست را به سختی مالش ندهید.



روغن کرچک تمیز کننده پوست

روغن کرچک یک پاک کننده طبیعی است که برخلاف پاک کننده های تجاری که ممکن است باعث خشکی پوست شوند، جوش را از بین برده و پوست را نرم و مرطوب می کند



 این روغن می تواند تمام سلول های مرده را از روی پوستتان برداشته و اجازه دهد تا پوست شما روشن و شفاف تر شود.تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک قطره روغن کرچک را بر روی یک تکه پنبه بریزید و  پنبه را بر روی صورتتان ماساژ دهید. این کار از چروک افتادن پوست شما نیز جلوگیری می کند و تمام ناخالصی های موجود در منافذ را از بین می برد.پس از این که پوست خود را ماساژ دادید، صورتتان را با آب گرم و یا آب سرد خوب بشویید


2روغن کرچک و رفع چین و چروک صورت:

روغن کرچک با تولید الاستین و کلاژن باعث استحکام پوست شده، آن را مرطوب و نرم می کند و چین و چروک و خطوط ریز صورت را کاهش می دهد. ابتدا صورت را با پاک کننده تمیز کرده و با آب سرد بشویید. بعد از خشک کردن، مقداری آب گل رز به پوست بمالید و بگذارید خشک شود. سپس کمی روغن کرچک روی کف دست قرار داده و دست ها را مالش دهید که روغن گرم شود. روغن کرچک گرم را به آرامی و با حرکات دایره ای روی پوست ماساژ دهید. توصیه می شود هر شب این کار را قبل از خواب انجام دهید.


3نرم کننده پوست : 

روغن کرچک مرطوب کننده عالی پوست است. برای مرطوب کردن پوست، 1/4 فنجام روغن کرچک را با 3/4 فنجان روغن نارگیل یا روغن کنجد مخلوط کرده و روی پوست بمالید. برای مرطوب کردن پوست های معمولی یا چرب، 1/4 فنجان روغن کرچک را با 3/4 روغن جوجوبا، روغن دانه انگور یا روغن زیتون مخلوط کرده و به آرامی روی پوست بمالید. سپس مواد اضافه را با حوله از روی پوست برداشته و بگذارید یک شب بماند و روز بعد با آب گرم بشویید

شما می توانید روغن کرچک را به عنوان یک مرطوب کننده پوست مورد استفاده قرار دهید. در اینجا یک روش گام به گام در مورد چگونگی انجام این کار ارائه شده است. یک قاشق غذاخوری روغن کرچک را بردارید و آن را با روغن زیتون اعلا مخلوط کنید روغن را روی صورت خود بمالید و برای چند دقیقه آن را ماساژ دهید تا جذب پوستتان شود. یک دستمال بردارید و آن را در آب ولرم خوب خیس کنید دستمال را به آرامی روی صورت خود بکشید. بگذارید چند دقیقه روی پوستتان بماند و این روش را مجددا تکرار کنید ،صورت خود را با دستمال پاک کنید فصورتتان را با آب سرد بشویید و از یک تونر خوب استفاده کنید سعی کنید این روش را سه بار در هفته انجام دهید تا شاهد تاثیر قابل توجه آن باشید.


4رفع سیاهی دور چشم :



روغن کرچک برطرف کننده سیاهی دور چشم

روغن کرچک برای رفع تیرگی و سیاهی دور چشم و برطرف کردن هاله های تاریک در اطراف چشم موثر است


روغن کرچک برای رفع تیرگی و سیاهی دور چشم و برطرف کردن هاله های تاریک در اطراف چشم موثر است. قبل از خواب چند قطره روغن کرچک را به دور چشم مالیده و 2 دقیقه مالش دهید. این کار به صورت منظم انجام دهید. یکی از مزایای روغن کرچک این است که با تولید کلاژن و الاستین از پیری پوست جلوگیری کرده و برای به رفع چین و چروک پوست صورت و دور چشم مفید است. به آرامی پوست دور چشم خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا گردش خون را افزایش دهد و سیاهی دور چشم شما درمان شود


5- روغن کرچک برای ترک پا و رفع خشکی پوست:

استفاده از روغن کرچک به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی برای پاشنه پا ترک خورده باعث رفع خشکی، ترک خوردگی و زبری پاها می شود. کافیست روغن کرچک را به پاشنه پا مالیده و با جوراب بپوشانید و بگذارید یک شب بماند.

 

6- روغن کرچک برای آفتاب سوختگی:

روغن کرچک خاصیت خنک کنندگی داشته و برای رفع سوزش و قرمزی ناشی از آفتاب سوختگی مفید است. اسید ریکینولئیک از بروز تاول پوستی جلوگیری و التهاب پوست آفتاب سوخته را التیام می بخشد.مقدار یکسان روغن کرچک و روغن نارگیل را مخلوط کرده و به ناحیه آسیب دیده بمالید.

 همچنین می توانید از همین ضماد برای لب های خشک و ترک خورده استفاده کنید.  درمان آفتاب سوختگی یکی دیگر از فواید بی نظیر روغن کرچک است که باید آن را همیشه در نظر بگیرید. برای این کار باید روغن نارگیل را با مقدار مساوی روغن کرچک مخلوط کنید و روی نواحی آفتاب سوخته بمالید. استفاده ی روزانه از روغن کرچک می تواند به شکل چشمگیری تاثیرات آفتاب سوختگی را کاهش دهد


7- روغن کرچک برای زیبایی لب ها:

آیا همیشه دوست دارید لب هایتان نرم، صاف و زیبا باشند؟ اگر پاسخ شما مثبت است، راه حل مشکل شما، هیچ چیز نیست جز روغن کرچک! این روغن لب های شما را نرم  می کند و ظاهری صاف و زیبا به آنها می بخشد. بنابراین هر شب قبل ازینکه به رختخواب بروید یک قاشق چایخوری روغن کرچک را بر روی لبهایتان بمالید و کل لبها را بپوشانید. همچنین شما می توانید این کار را اول صبح انجام دهید. این کار مقرون به صرفه بوده و گزینه بسیار بهتری در مقایسه با استفاده از کرم های گران قیمت گران است



8- روغن کرچک برای تقویت ناخن:



روغن کرچک تقویت کننده ناخن

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای ویتامین E است که برای ناخن های شکننده و ضعیف مفید است.


روغن کرچک حاوی مقادیر بالای ویتامین E است که برای ناخن های شکننده و ضعیف مفید است. چهارفنجان آب گرم، 1 قاشق غذاخوری روغن کرچک و 1 قطره شامپو بچه را با هم مخلوط کرده و ناخن ها را داخل آن قرار دهید.


9- روغن کرچک برای تقویت مو 

روغن کرچک باعث افزایش رشد مو می شود. مخلوط روغن نارگیل و کرچک در چنین مواردی به خوبی عمل می کند. شما باید این مخلوط را روی پوست سر خود ماساژ دهید و اجازه دهید این مخلوط به درون پوستان نفوذ کند.بگذارید این ترکیب یک شب بر روی موهایتان بماند و سپس آن را بشویید. 

روغن کرچک برای رشد موها و ضخیم کردن آن بسیار مفید است. استفاده منظم روغن کرچک باعث براق شدن و نرم شدن موها می شود و پوست سر خشک را درمان می کند. اعمال روغن کرچک به انتهای موها به درمان موخوره و رفع شکستگی موها کمک می کند. روغن کرچک را با استفاده از انگشتان به پوست سر و ریشه موها بمالید و سر را با کلاه مخصوص یا حوله بپوشانید. بهتر است یک شب به همین حالت بماند و روز بعد موها را با شامپو بشویید. به مدت 6 تا 8 هفته از این ماسک استفاده کنید.


10- روغن کرچک برای پرپشت کردن ابرو و مژه :

 روغن کرچک به داشتن مژه هایی تیره تر و بلندتر نیز کمک می کند. اگر شما این روغن را به طور منظم بر روی مژه های خود بمالید، دیگر نیازی به استفاده از مژه مصنوعی ندارید. اگر می خواهید ابروهای پرپشت و ضخیم داشته باشید از روغن کرچک استفاده کنید. این روغن غنی از آنتی اکسیدان ها، پروتئین، ویتامین ها، اسیدهای چرب و مواد مغذی دیگر است که باعث تقویت فولیکول های مو شده و رشد مو و ابرو را افزایش می دهد. استفاده از روغن کرچک باعث بلند شدن مژه ها می شود. مواد مغذی موجود در روغن کرچک باعث تقویت مژه ها شده و با افزایش رطوبت و طراوت پوست و مو، رشد مژه ها را افزایش و مانع شکستن آن می شود. امروزه اکثر افراد از کم پشتی ابروهایتان شکایت دارند و بعضی نیز فکر می کنند که آنها به اندازه کافی تیره رنگ نیستند. اما هنگامی که روغن کرچک در خانه دارید، این مشکل به سرعت برطرف خواهد شد. اگر مدام ابروهایتان را با کمی روغن کرچک بپوشانید، بدون شک همه چیز تغییر خواهد کرد. بهتر است این کار را شب ها انجام دهید زیرا نتایج زودتر خود را نشان می دهند 


11- روغن کرچک درمان آفت و زخم دهان:

برای درمان زخم دهان مقدار اندکی روغن کرچک یا روغن نعناع را روی ناحیه مورد نظر مالیده و بعد از چند دقیقه با آب بشویید. این کار را چند بار در طول روز تکرار کنید.


12-  روغن کرچک درمان بی خوابی

اگر از بی خوابی رنج می برید قبل از خواب مقداری روغن کرچک روی پلک ها بمالید. این کار باعث بهبود گردش خون و آرامش بدن شده و بی خوابی را درمان می کند


13- روغن کرچک  مفید برای درد مفاصل و عضلات



روغن کرچک و آرام کننده درد مفاصل

 یک تکه پارچه فلانل پنبه ای را سه یا چهار لایه کرده و به روغن کرچک آغشته کنید و روی مفاصل آسیب دیده قرار دهید


اسید ریکینولیک موجود در روغن کرچک خواص ضدالتهابی قوی دارد که با ماساژ دادن روی مفاصل و عضلات، درد ناشی از آرتریت و التهاب را کاهش می دهد.  یک تکه پارچه فلانل پنبه ای را سه یا چهار لایه کرده و به روغن کرچک آغشته کنید و روی مفاصل آسیب دیده قرار دهید. سپس آن را با پارچه ای پوشانده و پد گرم یا بطری آب گرم روی آن قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بماند. این کار را روزانه یکبار برای درمان درد و التهاب مفاصل انجام دهید.  مقداری روغن کرچک گرم را به مفاصل آسیب دیده بمالید و قبل از خواب ماساژ دهید و بگذارید تا صبح بماند.  برای درمان آرتروز شدید، 1 قاشق پودر زنجبیل را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده و پس از خنک شدن 2 قاشق غذاخوری روغن کرچک به آن اضافه کنید. این معجون ضد درد را بعد از بیدار شدن یا قبل از خواب آن را میل کنید.

دقت کنید:  اگر از طعم روغن کرچک خوشتان نمی آید از مکمل یا قرص روغن کرچک استفاده کنید، اگرچه تاثیر آن کمتر از روغن کرچک خالص است.


14- روغن کرچک ملین است درمان یبوست :

روغن کرچک از بهترین درمان های خانگی برای یبوست می باشد. ترکیبات موجود در آن مانند یک ملین قوی عمل می کند که روده را تحریک و با جلوگیری از جذب مایع توسط روده رطوبت آن را حفظ می کند 30 تا 60 گرم روغن کرچک را با یک لیوان شیر یا آب ولرم مخلوط کنید. اگر از طعم روغن کرچک خوشتان نمی آید مقداری زنجبیل به آن اضافه و میل کنید.



15- روغن کرچک ضد اتهاب و ضد باکتری

روغن کرچک به دلیل خواص ضدباکتری و ضدالتهابی قوی برای درمان نیش حشرات، جوش و خارش پوست مفید است. پارچه تمیزی را به روغن زیتون آغشته کرده و در ناحیه آسیب دیده بمالید و بعد از یک ساعت بشویید. برای بهبود کامل هر روز این کار را انجام دهید.


16- روغن کرچک درمان سردرد های میگرنی:

روغن کرچک یک ضددرد طبیعی است که برای از بین بردن سردردهای میگرنی مفید است. برای درمان خانگی میگرن و سردرد، 1 قاشق روغن کرچک را روی پیشانی مالیده و بعد از 1 دقیقه بشویید. بعد از 2 تا 3 دقیقه اثر آن را احساس خواهید کرد.


17- درمان درد عادت ماهانه زنان:


خاصیت روغن کرچک عادت ماهانه

ماساژ شکم با روغن کرچک راهی عالی برای از بین بردن علائم دردناک قاعدگی می باشد


ماساژ شکم با روغن کرچک راهی عالی برای از بین بردن علائم دردناک عادت ماهانه می باشد. اسید ریکینولیک در روغن کرچک خاصیت ضدالتهابی و ضددرد دارد که به کاهش درد کمر و گرفتگی های دوره پریود خانم ها کمک می کند.


18- روغن کرچک از بین برنده جوش صورت:

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک برای درمان التهاب پوستی که باعث آکنه و جوش صورت می شود مفید است همچنین روغن کرچک جای جوش را درمان می کند. مقداری روغن کرچک را با پنبه بر روی جوش و جای جوش بمالید، بگذارید یک ساعت بماند و سپس آن را با آب بشویید

به نظر می رسد مصریان باستان اولین کسانی بودند که راز این روغن معجزه آسا را کشف کردند. آن ها از روغن کرچک درمان التهاب چشم و درمان طبیعی برای مشکلات پوستی استفاده می کردند. کلئوپاترا از مایع زردرنگی برای سفید کردن پوستش استفاده می کرده که احتمالا روغن کرچک بوده است. 

روغن کرچک به علت خواص هضم کنندگی، تسکین دهندگی و ضدباکتری روغن کرچک در میان هندی ها و طب سنتی آئورودا استفاده شده است.  در قدیم به محض مشاهده علائم بیماری در کودکان از روغن کرچک برای تقویت سیستم ایمنی بدن به صورت خوراکی یا موضعی استفاده می کردند.


ضررهای روغن کرچک

درعین اینکه از نظر سنتی برای روغن کرچک خواص بیشماری قائل شده‌اند، مهم است بدانید که از نظر علمی بسیاری از این خواص به طور قاطع اثبات نشده و بیشتر جنبه تجربی دارد. بنابراین ممکن است استفاده از آن در بعضی افراد ایجاد واکنشهای آلرژیکی ایجاد کند که کهیر و بثورات پوستی، تورم و یا خارش از متداول ترین اثرات جانبی آن محسوب می‌شوند.

علاوه بر این‌که لازم است ابتدا مقدار بسیار کمی از آن برای اطلاع از حساسیت روی پوست آزمایش شود، در صورت بروز هر گونه واکنش آلرژیک نیز باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرد تا درمان و مراقبتهای پزشکی برای جلوگیری از مشکلات بهداشتی و سلامتی در این زمینه صورت گیرد.

 مصرف بیش از حد روغن کرچک ممکن است باعث تهوع، اختلال در تپش قلب،سرگیجه، تنگی نفس، اسهال یا یبوست و در موارد شدیدتر کم شدن آب بدن، فشار خون پایین و از کار افتادن کلیه و کبد شود.

  استعمال خارجی روغن کرچک گاهی باعث خارش، کهیر و حساسیت پوستی می شود. برای درمان آن بهتر است منطقه آسیب دیده را با صابون و آب بشویید یا از ترکیب سرکه سیب و آب استفاده کنید.از مصرف روغن کرچک روغن کرچک از روغن های فوق العاده مفید است که از دیرباز برای درمان انواع اختلالات و بیماری های پوستی استفاده شده است. روغن کرچک از دانه های گیاه کرچک به دست می آید.


روغن کرچک و آبرسان 

 ـ یک قاشق غذاخوری روغن کرچک را با کمی روغن زیتون اصل در دستان‌تان مخلوط کنید. مخلوط را به صورت‌تان بزنید و حدود دو دقیقه ماساژ دهید تا ماده بخوبی جذب صورت‌تان شود. حوله‌ای را در آب ولرم فرو ببرید. آن را یک دقیقه به صورت‌تان بمالید. 

به مدت یک دقیقه این کار را رها کنید و سپس دوباره انجامش دهید. این بار حوله را سفت‌تر روی صورت‌تان بکشید. کمی آب سرد به صورت‌تان بپاشید و پس از آن لوسیون مناسب بزنید. کارتان تمام شد. هفته‌ای سه بار این عمل را انجام دهید و معجزه‌اش را ببینید. 

رشد موها روغن کرچک کمکی فوق‌العاده برای رشد موهاست.  آن را با روغن نارگیل مخلوط کنید و شب پیش از خوابیدن پوست سرتان را با این ترکیب بخوبی ماساژ دهید. شب تا صبح این ماده را روی سر بگذارید تا کاملا جذب شود. صبح به حمام بروید و موهایتان را با شامپو بشویید. مژگان بلند برای زیبایی مژگان‌تان هم روغن کرچک بمالید. 

با استفاده از این روغن دیگر احتیاجی به مژه مصنوعی نخواهید داشت، اما روغن کرچک چسبنده است، پس مراقب باشید داخل چشم‌تان نرود. ضدچروک زیر چشم اگر نگران چروک زیر چشمان‌تان هستید، از روغن کرچک غافل نشوید، زیرا یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای درمان آن است. شب‌ها پیش از خواب کمی روغن کرچک زیر چشمان‌تان بزنید، اما مراقب باشید داخل چشم‌تان نرود. 

روغن کرچک برای داشتن موها، ناخن ها و مژه های سالم روغن کرچک حاوی ویتامین E و مواد معدنی است و به همین دلیل باعث تقویت موها، مژه ها و ناخن ها می شود. در صورتی که دچار ریزش مو شده اید می توانید از این روغن به عنوان ماسک استفاده کنید تا رشد مجدد موها با سرعت بیشتری صورت بگیرد. البته بهتر است این روغن را با روغن زیتون مخلوط کنید تا علاوه بر افزایش ویتامین های آن، حالت چسبندگی آن کمتر شود. 


نحوه استفاده از روغن کرچک:

جذب کامل روغن کرچک توسط پوست کمی زمان‌ بر است، اما می توانید با رقیق کردن آن، جذبش را سریع‌ تر کنید. می توانید روغن کرچک را با روغن های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن بادام زمینی به نسبت نصف به نصف رقیق کنید. می توانید پنبه ای را با یک قاشق چای خوری روغن کرچک آغشته کرده و به پوست صورت خود بزنید. پس از آن به صورت حرکات دایره‌ای، و به سمت بالا، روغن را روی پوست خود ماساژ دهید. پس از ماساژ، اجازه دهید تا روغن 5 تا 10 دقیقه روی پوست صورت شما بماند و سپس با پاک کننده ای ملایم آن را پاک کرده و شستشو دهید. این روغن بیشتراز روغن های دیگر چین و چروک را از بین میبرد. اگر وجود روغن در پوست شمارا ناراحت میکند می توانید سه تا چهار ساعت بعد با آب بشوئید.

روغن کرچک با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر فوایدی دارد که آن را محصول مناسبی برای پوست صورت تبدیل می کند و توسط پوست به خوبی جذب می شود و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون به کار می رود.



آموزش:


اشتراک گذاری:
نویسنده
رتبه مدرس
شماره تماس:

تاریخ عضویت:۱۳۹۷/۰۷/۲۳


تعداد درس:۲۳۵
قیمت: رایگان!
پرسش و پاسخ (0)
سوالی دارید؟ اینجا بپرسید...
نام کاربری: برای ارسال کامنت، باید ابتدا وارد سایت شوید.