لطفا جهت دریافت فایل هدیه این محصول ایمیل یا شماره تلفن خود را وارد کنید
توضیحات

مضرات روغن جوجوبا وخواص های آن


با پرچم همراه باشید. گیاه جوجوبا شبیه دانه قهوه است البته از قهوه بزرگ تر است این گیاه خواص زیادی دارد برای پاک کردن آرایش عالی است. برای ترک پا عالی و مرطوب کننده است تقویت کننده مو سر و ابرو است. این روغن خوارکی نمی باشد برای مصرف موضعی است پس از خوردن این روغن جدا بپرهیزید.

جوجوبا یا هوهوبا (به انگلیسی (Jojoba با نام گیاه‌شناسی سیموندزیا کینانسیس، درختچه‌ای بومی بیابان سونورا است و در موهاوی و باخا کالیفرنیا، بیابان آریزونا، کالیفرنیا، و مکزیک و بخش جنوبی استان و نمایشگاه گل کالیفرنیا یافت می‌شود. این گونهٔ تنها از خانوادهٔ Simmondsiaceae، و قرار داده شده در گروه میخک‌سانان است. جوجوبا برای روغن خود، استرموم مایع به‌صورت تجاری از دانهٔ رشد کرده استخراج می‌شود. این گیاه همچنین برای مبارزه با و جلوگیری از بیابان‌زایی در بیابان تار در هند استفاده شده است. 

گیاه بالغ جوجوبا درختچه‌ای چندساله است که برگ‌های آن با تغییر فصل نمی‌ریزد. وقتی بذر گیاه کاشته می‌شود، به‌طور میانگین سه سال طول می‌کشد تا گل بدهد و جنسیت گیاه از روی گل‌های آن مشخص می‌شود. گیاه ماده وظیفه‌ی تولید بذر و گیاه نر وظیفه‌ی گرده‌افشانی را برعهده دارد. بذر جوجوبا شبیه دانه‌ی قهوه است، البته کمی بزرگ‌تر است و همیشه هم شکل ثابتی ندارد. ساختار شیمیایی روغن جوجوبا کاملا متفاوت با دیگر گیاهان روغنی است، زیرا موم اشباع‌نشده است. 



روغن جوجوبا، مایع طلایی کم‌رنگ با ناخالصی ناچیز است



روغن جوجوبا

 در دمای بالا به‌دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع حالت مایع دارد. برخلاف برخی روغن‌ها، روغن‌جوجوبا فاسد و خراب نمی‌شود، درواقع باید گفت عمر مفید بالایی دارد و همین ویژگی موجب می‌شود از این روغن برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده شود. روغن جوجوبا حاوی ترکیبات مفیدی است که می‌توان به ویتامین E، ترکیبات مختلف ویتامین B، سیلیکون، کروم، مس و زینک اشاره کرد. روغن جوجوبا بیش از ۸۲ درصد یُد دارد که قدرت بهبود زخم‌ها را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. 

روغن جوجوبا حاوی سه اسید چرب اروسیک (۱۳.۶ درصد)، گادولیک (۷۱.۳ درصد) و اسید اولئیک (۱۱.۲درصد) است. یک اسپانیایی که در قرن هجدهم، همچون نیاکانش رنج گذر از دریاها تا قاره‌ نو را به جان خرید و پا به سرزمین پر رمز و راز (آزتک‌ها) نهاد در مشاهدات خود درباره‌ گیاهی می‌نویسد که بومی‌های آمریکایی‌ از روغن و دانه‌ آن برای درمان برید‌گی‌ِ پوست، زخم‌ و سوختگی و التیام آفتاب سوختگی استفاده می‌کردند. روغن جوجوبا یک مایع بی بو است که از دانه های درخت جوجوبا استخراج می شود. 

و غنی از ویتامین های ب کمپلکس و ویتامین ای و مواد معدنی مهم از جمله روی، مس، سلنیوم، کروم و ید می باشد. جوجوبا یا هوهوبا در کالیفرنیا، آریزونا و مکزیک یافت می‌شود. روغن جوجوبا یک عصاره‌ گیاهی محلول در چربی است که از فشردن دانه‌های گیاه جوجوبا به ‌دست می‌آید. این روغن شفاف و بدون موم است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیب این روغن همانند ترکیب شیمیایی موادی است که درخت‌های مناطق گرمسیری، برای حفظ رطوبت در برابر تابشش آفتاب، لایه‌ای از آن ‌را روی سطح برگ خود ایجاد می‌کنند.

 جوجوبا تنها گیاهی است

 که این ترکیب را، به مقدار زیاد، در دانه‌های خود تولید می‌کند و وزنن روغن آن به اندازه‌ نیمی از وزن دانه است. از روغن جوجوبا به طور عمده برای درمان آکنه استفاده می شود که عوارض جانبی نیز ندارد. یکی از حقایق جالب درباره ی روغن جوجوبا داشتن تقریبا تمام ویتامین های مهم و اساسی و مواد معدنی مورد نیاز برای پوستی سالم و موهایی شاداب است، نرم‌کننده، مرطوب‌کننده، سرشار از ویتامین‌های‌ E  و B کمپلکس، ضدالتهاب، جلوگیری از چربی بیش از حد پوست. غدد چربی پوست، غدد میکروسکوپی هستند که ماده‌ای روغنی یا موم‌مانند به‌نام سبوم ترشح می‌کنند. 

بافت و شکل ماده‌ی سبوم ترشح‌شده از غدد چربی پوست شباهت زیادی به روغن جوجوبا دارد، بنابراین هرگاه تولید ماده‌ی سبوم از غدد چربی کاهش یابد، پوست و مو دچار خشکی و شکنندگی می‌شود و حتی زمینه برای بروز آکنه، جوش و یا شوره‌ی سر نیز فراهم می‌شود. 

هنگامی که تولید ماده‌ی سبوم از غدد چربی به‌دلایلی مانند افزایش سن و یا عوامل محیطی کاهش یابد و یا متوقف شود، می‌توان از روغن جوجوبا به‌عنوان نرم‌کننده‌ی پوست و مو استفاده کرد. از طرف دیگر، ترشح زیاد سبوم در دوران بلوغ یا وقتی که سطح هورمون بدن بالاست، ممکن است موجب بروز آکنه و چرب شدن پوست شود. روغن جوجوبا چربی اضافی پوست را ازبین می‌برد. درواقع استفاده از این روغن باعث می‌شود سطح چربی پوست به حالت تعادل برسد. این روغن یک درمان طبیعی و خانگی برای آکنه و جوش است، از خاصیت نرم‌کنندگی آن می‌توان برای نرم‌کردن پوست و شکنندگی مو نیز استفاده کرد.


جوجوبا چیست؟

روغن جوجوبا، مایع طلایی کم‌رنگ با ناخالصی ناچیز است و مگر در اندک مواردی، نیازی به تصفیه‌ آن وجود ندارد. روغن جوجوبا به‌ دلیل غیرسمی‌ و تجزیه‌پذیر بودن برای محیط زیست زیان‌بار نیست و از این نظر کاربرد آن با دشواری همراه نخواهد بود. ساختار شیمیایی روغن جوجوبا بسیار شبیه روغن نهنگ یا موم سفید است اما آشکارا با دیگر روغن‌های گیاهی تفاوت دارد. روغن جوجوبا زردرنگ خوشبو و نرم است و خاصیت ضدتحریک دارد که در مراقبت و التیام پوست کمک زیادی می کند. 

این روغن خاصیت ضدمیکروبی نیز دارد، بدین معنا که در حقیقت رشد برخی باکتری ها و میکروب های قارچی که به پوست حمله می کنند را سست می نماید. ترکیبات شیمیایی جوجوبا به چربی پوست نزدیک هستند، همچنین به آسانی جذب شده و به ندرت باعث واکنش های حساسیتی حتی در پوست های حساس می شود. کاربرد نادرست عنوان ( روغن) برای این عصاره‌‌ گیاهی، به تصورات نادرستی درباره‌ آن دامن زده است. 

با آن‌که مایع اکسید شده‌ این گیاه به روغن جوجوبا شهرت دارد، اما ترکیب شیمیایی آن برخلاف تمامی روغن‌ها و چربی‌های گیاهی یا حیوانی دیگر است‌. عصاره یا روغن جوجوبا مانند تمامی استر واکس‌های موجود در طبیعت، درکنترل رطوبت پوست و حفاظت از سطح پوست‌ و مو در برابر تابش نور آفتاب نقش مؤثری دارد. روغن جوجوبا به عنوان ماده‌ اولیه تمامی معیارهای لازم برای کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی را داراست و از نظر ایجاد حساسیت، سوزش یا خارش و احتمال ایجاد مسمومیت در اثر تابش نور بی‌خطر است.



ضررهای روغن جوجوبا:

واکنش های آلرژیک به عنوان مضرات روغن جوجوبا شناخته می شوند. استفاده از روغن جوجوبا در بسیاری از افراد حتی زنان باردار و شیرده هیچ مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند. هر چند در برخی افراد ممکن است باعث بروز آلرژی و حساسیت پوستی شود. با توجه به اینکه روغن جوجوبا حاوی ماده‌ی شیمیایی اسید اروسیک است، از خوردن آن اجتناب کنید، زیرا ممکن است باعث بروز صدمات قلبی و یا مشکلات جدی‌تر شود. فراموش نکنید روغن جوجوبا مصرف خوراکی ندارد و تنها استعمال خارجی دارد.

احتیاط کنید: قبل از مالیدن هر گونه کرم و روغن به پوست بدن خود حتما بیست دقیقه آن را به قسمتی از دست خود بمالید که معلوم شود به آن کرم حساسیت ندارید.  روغن جوجوبا برای مصرف موضعی است روغن جوجوبا برای خوراکی نیست. روغن جوجوبای خالص را مستقیما روی پوست خود استفاده نکنید. شما باید روغن جوجوبا را با ماده‌ی دیگری مانند ژل آلوئه‌ورا یا روغن نارگیل ترکیب کنید. هرگز روغن جوجوبا را به‌‌صورت خوراکی مصرف نکنید. 

حتما از منابع قابل‌اعتمادی روغن جوجوبا را تهیه کنید. اگر روی برچسب روغن جوجوبا عبارت ( تصفیه‌نشده) را می‌بینید، به این معنی است که این روغن فیلتر نشده و مواد افزودنی ندارد. روغن تصفیه‌شده روغنی است که رنگ آن روشن و فرآوری‌شده است. ممکن است لازم باشد از روغن جوجوبایی استفاده کنید که مقدار اسید اولئیک آن پایین است. اسید اولئیک می‌تواند موجب مسدود شدن منافذ پوستی شود و بسته شدن منافذ در پوست‌های حساس‌تر موجب بروز جوش می‌شود. 

توصیه ها درباره روغن جوجویا

حتما قبل از مصرف هرگونه پماد و کرم  و یا روغن آن را روی بخشی از پوست تست کنید چون ممکن است به آن حساسیت داشته باشید باعث سوزش خارش و جوش شود این روغن خواص زیادی دارد مخصوصا برای پوست و مو باعث تقویت ناخن ها و رشد ناخن می شود ولی از مصرف زیاد آن خودداری شود زیرا هر چیزی که خواصی دارد حتما ضرری هم دارد. امیدوارم مطالب و فبلم ها و عکس های سایت پرچم مورد توجهتون قرار گرفته باشد. لطفا با پرچم همراه باشید.

11 خواص روغن جوجوبا

1- روغن جوجوبا برای زیبایی و سلامت پوست:




روغن جوجوبا برای زیبایی پوست

این روغن باعث شفافیت پوست می شود


این روغن در سطح گسترده ای برای مراقبت از پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد .علت آن است که اجزای آن به سبوم ، ماده چرب ترشح شده توسط غدد چربی زیر پوست ، شباهت دارد. این ماده روغنی است که به بافت پوست و موی انسان حالتی نرم و صاف می دهد. روغن جوجوبا نرم‌‌کننده‌ای طبیعی است که باعث لطافت پوست می‌شود و از خشکی، پوسته‌پوسته شدن و خارش جلوگیری می‌کند. کمبود آب در لایه بالایی پوست موجب خشکی پوست می‌شود. 

روغن جوجوبا با تشکیل یک لایه‌ی چربی بر روی پوست موجب حفظ آب پوست می‌شود. از این روغن می‌توانید بر روی پوست صورت، گردن، دست‌ها، پاها و مو هم استفاده کنید.  با توجه به طبیعی بودن و ارگانیک بودن این روغن استفاده از آن بر روی پوست تمام بدن هیچ ضرری ندارد زیرا به‌دلیل نبود هیچ ماده‌ی شیمیایی مصنوعی موجب حساسیت پوستی و آلرژی نیز نمی‌شود. این روغن مقدار زیادی سرامید دارد که سلول‌های پوست را می‌پوشاند و مسئول آب رسانی به پوست است. روغن جوجوبا به سرعت جذب پوست می‌شود و چیزی از آن روی پوست باقی نمی‌ماند. 

این سپر محکمی در برابر از دست رفتن رطوبت، مواد آلرژی‌زا، و گرد و غبار ایجاد می‌کند. این روغن قسمت‌های خشک پوست را مرطوب می‌کند و سلامت پوست را به آن برمی‌گرداند. فقط کافی است قبل از خواب صورت و دست‌ها را با مقدار کمی روغن جوجوبا ماساژ دهید و صبح آن را بشویید. به همین سادگی. رطوبت پوست را در کل طول روز حفظ می کند و بر خلاف مرطوب کننده های بر پایه ی آب در طول روز بخار هم نمی شود. 

روغن جوجوبا بسیار پایدار است و بعد از مدتی فاسد نمی شود و آنتی اکسیدان خود را از دست نمی دهد. به خوبی جذب پوست می شود. از این روغن می توان برای پوست های حساس هم استفاده کرد، بدون اینکه باعث ایجاد حساسیت شود. زمانی که از این روغن در ناحیه T صورت یعنی پیشانی، بینی و چانه استفاده می شود از چربی زیاد این ناحیه و تولید چربی توسط پوست در این نواحی جلوگیری می شود. 

این روغن باعث شفافیت پوست می شود. طول عمر این روغن هم زیاد است. از جمله ویتامین E، کمپلکس، مس، روی، سلنیوم، ید و کروم. این ماده در واقع یک استر مومی شکل است. این استر مومی بسیار مشابه روغن طبیعی پوست بدن است. از این رو با استفاده از این استر بر روی پوست بدن باعث می شویم که پوست احساس کند به قدر کافی روغن تولید کرده است و در نتیجه در پوست تعادل ایجاد می شود.روغن جوجوبا باعث پیشگیری و درمان ترک های پوستی در بارداری می شود. در دوران حاملگی و پس از زایمان روزی دو بار مقداری روغن جوجوبا را بر روی شکم خود ماساژ دهید تا ترک های پوستی درمان شوند. 


2- روغن جوجوبا برای چین و چروک صورت:



روغن جوجوبا و چین و چروک صورت

روغن جوجوبا را به ویژه بر روی خطوط و چین و چروک استفاده کنید تا از شر چین و چروک از راه طبیعی خلاص شوید.


روغن جوجوبا علاوه بر خاصیت مرطوب کننده پوست به دلیل وجود ویتامین E با از بین بردن رادیکال های آزاد ر کاهش چین و چروک پوست صورت نیز موثر است، بنابراین شما را جوان تر و شاداب تر نشان می دهد.  این روغن عنصری مشترک در محصولات ضدپیری است. همانطور که سن بیشتر می‌شود، ترشح موم استر کاهش می‌یابد، که این امر عاملی مهم در ایجاد چین و چروک است. 

روغن جوجوبا را به ویژه بر روی خطوط و چین و چروک استفاده کنید تا از شر چین و چروک از راه طبیعی خلاص شوید. در نظر داشته باشید که آن را به صورت دایره‌ای بمالید تا روغن به صورت حداکثری جذب پوست شود. به جای مقابله با چین و چروک، می‌توانید قبل از ظهور خطوط ریز بر روی پوست از آن استفاده کنید تا نتایج بهتری حاصل شود.  روغن جوجوبا مانع بسته‌شدن منافذ پوست و بروز جوش‌های سرسیاه می‌شود. 

اگرچه روغن است و ما فکر می‌کنیم که استفاده از روغن بر روی پوست باعث چربی پوست و جوش‌ می‌شود، ولی باید توجه داشت که روغن‌ جوجوبا محافظت‌کننده و پاک‌کننده‌ای کاملا طبیعی است. روغن جوجوبا غنی از ید است. وجود ید در این روغن از رشد باکتری‌های مضر بر روی پوست که عامل بروز جوش و آکنه هستند، جلوگیری می‌کند.  

آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در روغن جوجوبا از چین‌وچروک پوست نیز جلوگیری می‌کند و به‌صورت کاملا طبیعی مانع پیری و چروکیدگی پوست در اثر افزایش سن می‌شود. چه به دنبال یک مرطوب کننده طبیعی و چه به دنبال درمان آکنه باشید، روغن جوجوبا هر دو خواسته را برآورده می‌کند. کسانی که پوست مستعد به آکنه دارند می‌توانند فواید روغن جوجوبا را به دست بیاورند و از به وجود آمدن آکنه جلوگیری کنند.

 با استفاده از روغن جوجوبا بر روی صورت، می‌توانید پوستی صاف و بی عیب و نقص حتی در ماه‌های سرد زمستان داشته باشید. بنابراین، یک بطری از روغن اورگانیک جوجوبا را در خانه نگه‌داری کنید و به طور منظم بر روی پوست خود استفاده کنید. یک تا سه قطره از روغن جوجوبا را روی چین‌وچروک پوست بزنید و سپس با حرکت دایره‌ای‌شکل، کامل بمالید تا جذب شود.


3- روغن جوجوبا برای زخم ها


روغن جوجوبا برای زخم

روغن جوجوبا فرایند بهبود زخم را سرعت می‌بخشد.


روغن جوجوبا فرایند بهبود زخم را سرعت می‌بخشد. مطالعات انجام‌شده در مؤسسه‌ی محیط‌زیست و علوم‌زیستی ایتالیا نیز این مسئله را اثبات می‌کند. درواقع نتایج این پژوهش‌ها نشان می‌دهد که روغن جوجوبا موجب بهبود سریع‌تر زخم می‌شود و هم‌زمان سرعت سنتز کلاژن را نیز افزایش می‌دهد. 

همچنین مطالعات نشان داد که روغن جوجوبا اثرات بسیار سمی پوست در هنگام استفاده از این روغن به‌شدت کاهش می‌دهد. خواص ضد باکتری روغن جوجوبا باعث کاهش التهاب پوست، بهبود زخم و درمان زگیل می شود.روغن جوجوبا خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد و در درمان قارچ ناخن شست پای افراد ورزشکار کاربرد دارد. 

مطالعات انجام‌شده در سال ۲۰۰۵ نشان داد که روغن جوجوبا ضدالتهابی بسیار مؤثر است که می‌تواند علائم و نشانه‌های التهاب را در ناخن‌ها و گوش‌ها کاهش دهد. همچنین پژوهش‌ها نشان می‌دهد روغن جوجوبا که حالت موم‌مانند دارد، سرعت تشکیل زخم را کاهش و سرعت بهبود آن را افزایش می‌دهد. به‌منظور جلوگیری از عفونت، روزی دو بار، یک تا سه قطره روغن جوجوبا را روی نقاط آسیب‌دیده‌ی پوست بمالید.

 

4- روغن جوجوبا برای مو:

جوجوبا یک مرطوب کننده عالی برای پوست سر بوده که از ایجاد شوره سر جلوگیری می کند. استفاده از روغن جوجوبا برای رشد مو یک راه عالی است، روغن جوجوبا فولیکول های مسدود شده مو را باز کرده و به افزایش رشد مو کمک می کند. روغن جوجوبا دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی بوده و از ریزش موی سر جلوگیری می کند. همچنین روغن جوجوبا به رشد ابرو و ضخیم شدن موی ابرو کمک می کند. 

می توان چند قطره روغن جوجوبا را با نرم کننده ی خود مخلوط کرد یا از آن به تنهایی در حمام استفاده کرد. می توان از این روغن قبل از خشک کردن مو نیز استفاده کرد تا باعث درخشش مو شود. روغن جوجوبا به رطوبت پوست سر کمک می کند و از شوره ی سر جلوگیری می کن روغن جوجوبا با حفظ رطوبت مو سلامت مو را تضمین می‌کند، همچنین استفاده از روغن جوجوبا از خشکی پوست سر و پوسته‌پوسته شدن و شوره‌زدن نیز جلوگیری می‌کند. 

شما می‌توانید از روغن جوجوبا برای درخشندگی موها استفاده کنید. این روغن صاف‌کننده و نرم‌کننده‌ی طبیعی نیز محسوب می‌شود  روغن جوجوبا جایگزین مناسبی برای استفاده از محصولات شیمیایی مو است که به‌دلیل وجود مواد شیمیایی نه‌تنها سلامت موها را به‌خطر می‌اندازد، بلکه موجب خشکی و بدحالی موها نیز می‌شود

برای شانه‌‌کردن موها می‌توانید چند قطره از روغن جوجوبا را روی برس خود بریزید یا مستقیم به موهای‌تان بمالید، این کار شانه‌زدن موها را بسیار راحت‌تر می‌کند و از شکنندگی و ریزش مو در هنگام شانه‌زدن جلوگیری می‌کنداخیرا از روغن جوجوبا برای درمان بیماری الوپسی یا همان طاسی‌سر استفاده می‌شود. در این بیماری، موها به‌دلیل عفونت قارچی یا آسیب به ریشه یا فولیکول مو دچار ریزش می‌شوند.


5- روغن جوجوبا برای قبل از اصلاح: 



روغن جوجوبا برای قبل از اصلاح

بعد از اصلاح نیز می‌توانید از این روغن استفاده کنید تا نرمی و لطافت پوست حفظ شود


آقایان می توانند با مالیدن ۸ الی ۱۰ قطره روغن جوجوبا به پوست صورت خود قبل از اصلاح از سوختگی و شاخی شدن پوست خود جلوگیری کنند. این روغن به نرمی و لطافت پوست بعد از اصلاح هم کمک می کند. دیگر نیازی به استفاده از کرم‌های اصلاح نیست؛ بافت موم‌مانند روغن جوجوبا از بریدگی و ایجاد خراش و سوختگی در هنگام استفاده از تیغ بر روی پوست جلوگیری می‌کند. با پرچم همراه باشید.

 به‌علاوه، برخی از کرم‌های اصلاح حاوی موادشیمیایی هستند که باعث بسته‌شدن منافذ پوست می‌شوند، ولی روغن جوجوبا ماده‌ای طبیعی است که نه‌تنها هیچ ضرری برای پوست ندارد، بلکه موجب سلامتی و شادابی پوست نیز می‌شود. قبل از اصلاح کردن کمی روغن جوجوبا روی پوست‌ خود بمالید. بعد از اصلاح نیز می‌توانید از این روغن استفاده کنید تا نرمی و لطافت پوست حفظ شود. گاهی اوقات، کرم به تنهایی  برای جلوگیری از سوختگی تیغ  کافی نیست. استفاده از روغن جوجوبا، قبل از  تراشیدن،  از پوست محافظت میکند


6- روغن جوجوبا حاوی ویتامین Bو E: 

ویتامین E نقش آنتی‌اکسیدان را بازی می‌کند. ویتامین E دیواره‌های مویرگی پوست شما را تقویت می‌کند و با حفظ رطوبت و قابلیت ارتجاعی پوست، به‌عنوان ماده‌ای مغذی ضدپیری برای پوست و مو عمل می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که ویتامین E در کاهش التهاب بدن و پوست اهمیت زیادی دارد و به حفظ بهداشت، سلامت و شادابی پوست کمک زیادی می‌کند.  این ویژگی آنتی‌اکسیدانی ویتامین E برای افرادی که درمعرض دود سیگار یا اشعه ماورا‌ءبنفش هستند، نیز بسیار مفید است و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 

وقتی از روغن جوجوبا استفاده می‌کنید، ویتامین E آن ازطریق لایه‌ی اپیدرمی پوست جذب می‌شود. می‌توان از این روغن برای درمان آفتاب‌سوختگی که یکی از علل شایع ابتلا به سرطان پوست است هم استفاده کرد، زیرا روغن جوجوبا سرعت بازسازی سلول را افزایش می‌دهد.  خاصیت آنتی‌اکسیدانی و مرطوب‌کنندگی ویتامین E را نباید در افزایش ضخامت مو نادیده گرفت. ویتامین B نیز خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و به بدن در مبارزه با رادیکال‌های آزاد و آسیب سلولی کمک می‌کند.

ویتامین B برای پوست بسیار مفید است و تعادل هورمونی پوست را در سطح متعادل حفظ می‌کند. برای مثال، ویتامین B5 )یا همان پانتوتنیک اسید) در درمان آسیب‌های پوستی متأثر از رادیوتراپی بسیار مؤثر است و سرعت بهبود زخم و بریدگی را افزایش می‌دهد.  نمی‌توان خاصیت ویتامین B5 را جلوگیری از پیری پوست، چین‌وچروک و ازبین بردن جوش‌های سرسیاه نادیده گرفت. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که پانتوتنیک اسید به‌دلیل مکانیزم‌های خاص می‌تواند سرعت بهبود طبیعی زخم را افزایش دهد. با توجه به اینکه روغن جوجوبا حاوی ویتامین B5 است، استفاده از این روغن موجب می‌شود پوست از ابتلا به عفونت‌ها و باکتری‌ها محفوظ بماند


7- روغن جوجوبا برای پاک کردن آرایش صورت:

از روغن جوجوبا بر روی پوست صورت هم می‌توان استفاده کرد. درواقع باید گفت این یک روش کاملا طبیعی و ساده برای محافظت از پوست نیز محسوب می‌شود. به‌جای استفاده از پاک‌کننده‌‌های آرایشی که معمولا حاوی مواد شیمیایی نیز هستند، بهتر است با استفاده از روغن جوجوبا مواد آرایشی را از روی پوست صورت خود پاک کنید.

 مقدار کمی از روغن جوجوبا را روی اسفنج یا دستمال آرایش بریزید و با استفاده از آن به‌آرامی و به‌طور کامل آرایش صورت خود را پاک کنید. پاک نکردن آرایش روی صورت حتی در زمانی که می‌خوابید، موجب ایجاد جوش‌های پوستی می‌شود. بنابراین حتما پیش از رفتن به رخت‌خواب آرایش خود را کاملا پاک کنید.

حتی می‌توانید از روغن جوجوبا برای پاک کردن آرایش چشم نیز استفاده کنید، زیرا در مقایسه با پاک‌کننده‌های شیمیایی خطر کمتری دارد و میزان بروز حساسیت نیز به‌شدت کاهش می‌یابد.چند قطره از روغن جوجوبا در یک توپ پنبه ای زده  به آرامی آرایش را پاک کنید.


8- روغن جوجوبا برای تقویت ناخن:

در قفسه  فروشگاه ها محصولات متعددی وجود دارد که وعده ی تقویت ناخن و بازگرداندن رطوبت به آنها را می‌دهد، در حالی که راه‌های درمانی طبیعی دیگری نیز برای بدست آوردن ناخن هایی مقاوم و سالم نیز وجود دارد .استفاده از روغن، راه بسیار خوبی برای مقاوم شدن، سالم ماندن و رشد ناخن هاست. روغن جوجوبا ناخن را در برابر خشکی و شکنندگی محافظت می کند و باعث افزایش رشد ناخن می شود. با پرچم همراه باشید.

به طور منظم ناخن ها را کوتاه کنید تا سریع تر رشد کنند . رطوبت رسانی و تقویت ناخن های خشک و شکننده ، افزایش انعطاف پذیری ناخن ، نرم نمودن ناخن های خشک و کوتیکول اطراف ناخن ،جلوگیری از ریش ریش شدن پوست اطراف ناخن ،حفظ زیبایی، شفافیت و براقیت ناخن می شود. روغن جوجوبا براحتی  جذب پوست می شود. اگر هر روز از این روغن استفاده کنید از ریش ریش شدن ناخن جلوگیری می شود


9- روغن جوجوبا برای اگزما و پوست:

روغن جوجوبا به عنوان درمان طبیعی اگزما و پسوریازیس شناخته می شود، روغن جوجوبا دارای خواص ضد التهابی است که به کاهش قرمزی ناشی از پوست خشک کمک می کند.یک توپ پنبه را به روغن جوجوبا آغشته کنید و آن را به طور مستقیم به منطقه اگزما بمالید، این کار را دو بار در روز برای درمان سریع انجام دهید. خواص ضد باکتری روغن جوجوبا باعث کاهش التهاب پوست، بهبود زخم و درمان زگیل می شود .

جوجوبا دارای خواص ضد میکروبی است که باعث روشن کردن پوست می شود و به علت دارا بودن ید جلوی رشد باکتری های ایجاد جوش و دانه های سر سیاه را می گیرد. همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و در یک بطری شیشه‌ای با رنگ تیره بریزید. هر صبح و شب بر روی پوست صورت، گردن و سینه‌ بمالید


10- روغن جوجوبا برای سیاهی دور چشم:



روغن جوجوبا برای سیاهی دورچشم

روغن جوجوبا سیاهی دور چشم را درمان می کند.


مطالعات نشان داده که روغن جوجوبا سیاهی دور چشم را درمان می کند. مقادیر مساوی روغن جوجوبا و روغن بابونه را ترکیب کنید و 10 تا 15 دقیقه به آرامی زیر چشم ها ماساژ دهید، سپس با با آب گرم بشویید

با توجه به مطالعه 2013، جوجوبا، تاثیر ضد التهابی دارد و می تواند برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی مانند پیری پوست، التیام زخم و عفونت های پوستی به کار رود . مطالعات بسیاری نشان داده که روغن جوجوبا یک گزینه ایده آل برای از بین بردن و کاهش لکه های سیاه است. علاوه بر این، این روغن به تسکین التهاب کمک می کند. روغن جوجوبا و روغن کرچک را با مقادیر مساوی در یک کاسه بریزید. این مخلوط را به آرامی در زیر چشم با نوک انگشتان ماساژ دهید. وقتی یک شب ماند با آب ولرم صبح بشویید. هر روز از این روش برای محو کردن لکه های تیره استفاده کنید.


11- روغن جوجوبا برای ترک پا:

 استعمال مرتب این روغن در ناحیه‌ی پا نرمی آن را حفظ می‌کند و از ترک پاشنه‌ی پا جلوگیری می‌کند. به عنوان یک درمان قوی برای پا، این روغن را استعمال کنید و جوراب بپوشید. بگذارید یک ساعت بماند. پای شما نرم و لطیف خواهدشد.

منابع

http://www.coca.ir/treatment-acne-jojoba-oil          کوکا  

https://rojelab.com          دل خوشی دات کام

https://www.hidoctor.ir/11375            دکتر سلام

http://salamatkhane.ir     سلامت خانه

https://fa.wikipedia.org            ویکی پدیا 

https://salamat.life         سلامت لایف



آموزش:


اشتراک گذاری:
نویسنده
رتبه مدرس
شماره تماس:

تاریخ عضویت:۱۳۹۷/۰۷/۲۳


تعداد درس:۲۳۵
قیمت: رایگان!
پرسش و پاسخ (0)
سوالی دارید؟ اینجا بپرسید...
نام کاربری: برای ارسال کامنت، باید ابتدا وارد سایت شوید.